Bayi 4 bulan boleh minum air putih?

Hai mummy, baby 4 bulan boleh ke minum air putih dah? Sbb balik² mentua suru bgi baby mnum air putih? Tidak apa2 ke dgn baby?

2 Balas

tak boleh, kena tunggu sampai 6bulan . cakap je kt mil , zaman skrg doktor tak bagi. kalau bagi sblm umurnya apa2x jadi ,dia nak tanggungjawab ke.

1y ago

yaa, awak pertahankan je okay. biar la dia kata apa, mmg tuh cucu dia ,tapi ni anak awak, lagipun kalau dia tak puas hati tunjuk kt dia, kes baby yg org bagi minum/makan awal tuh.