Baby - Air putih

Boleh ke baby 3mnth minum air putih kosong?#ingintahu #bantusharing #seriusnanya

Baby - Air putih
7 Balas

a big NO. kan nurse dh pesan jgn bgi mkn or minum bwh dari 6bulan. kenapa laa nak bagi jugak. please laa. jangan bahaya kan anak. dgr ckp nurse or doctor. jgn dgr ckp org lain.

xbole sis .. sebaiknya tunggu baby brumur 6bulan atau keatas baru bole ...sbb ada tbaca artikel aritu.

2y ago

aah sbb buah pinggang baby belum matang

kalau susu badan tak cukup sis boleh cuba susu fm. jangan beri air putih.

BIG NOOOO mummy :( Bawah 6 bulan, susu ibu atau FM SAHAJA :(

tk boleh mnum air putih slain susu ibu atau susu formula.

no!! bayi bawah 6 bulan bergantung kpd susu sepenuhnya..

Tak boleh. Tunggu 6 bulan dan keatas