kulat susu

Hai mummy , ada tak sini yang ada pengalaman babynya ada kulat susu . Jiran saya suggestkan saya gunakan ubat titis yamg jual kat farmasi . Jenama ubat apa yang okay ? Saya dah cuci guna napkin dan air suam ..tak.hilang . Guna berus gigi silicon tu pun tak hilang

1 Balas

Nnti akan hilang sndiri. Amik masa sikit. Jgn la pakai apa2 ubat. Anak sy pn ada kulat susu. Dari umur dia 2bulan dh ada. Masa 7bulan penuh 1 mlut. Doktor kata rajin bersihkan je. So masa mandi mmg hari2 pakai silicon. Mmg lama nk hilang. Skrg dh 9bulan tinggal sikit je kt lidah.

4y ago

Ooo anak sye meragam xnak susu . Nak nyusu bila dye dah lapar sangat sampai kembung2 perut