Tidur buai

Hai mummy, ada tak baby mummy yg nak tidur je cari buai? Macam mana mummy bawa dorang keluar rumah eh? Sebab kalau mengantuk asyik nangis je, xleh nak tidur sendiri, nak buai jugak.

2 Balas

sye bwk klua waktu wake window baby... klua dkt2 & skejap je.. lps tu blek tdo kn baby.. ble baby da besar sikit da pndai tdo dlm kete & stroller..