Mummies

Hai all mummieys, i’m newbies.. i’m 4week 6day pregnant.. may i know in first trimester i can drink nescafe 3in1 or not? Please give me the coment n thank you☺️

2 Balas

hi dear. boleh minum cuma kene kurangkan. smakin besar kandungan, elok elakkan. mnuman bkafein boleh menyebabkan penyerapan zat besi terganggu dan hb mommy akan bkurangan. dan gula dalam mnuman 3 in 1 ni sgt tgi. kene elak jugak sbb takut mommy kene gdm (kencing manis)..💜💜

6y ago

ur welcome dear..🤗