Kesukaran bernafas

Hai mummies.. normal ke rasa sukar untuk bernafas sedangkan sy baru 8 minggu pregnant ? Bila waktu siang rasa tak teruk sgt.. tp bila malam terasa sgt.. bila baring dada seolah2 ditekan2.. mohon share pendapat.. tq 🙏🏻

2 Balas

Hai sis. Sy pun mcm tu juga. Sampai dah 11w lebih skrg masih macam tu kadang2 sesak nafas n pening.

3y ago

Takpe awak.. inshaAllah takde pape tu.. masuk 4 bulan haritu auto hilang sesak dada.. trus normal ☺️ just enjoy the journey dear ..