Sakit pundi kencing, susah nak gerak sikit sakit

Hai mummies, nk tnya 25week now, pepagi ni tiba2 pula sakit pundi kencing yg amat 😣 kenapa ye? Tk prna lgi mcmni, tetiba pula.. Sakit nk gerak sikit pun sakit mcm nk nangis je

3 Balas

hi mommy ...mcm mn keadaan mommy skang? kalau sakit sgt...better g jmpe doctor k...nnt doctor bole check k ❤️ Cian mommy n baby kalau sakit...so better take precautions ya...jgn takut jumpe doctor k...yg penting sis mesti fikirkan keselamatan sis n bb dlm perut k ☺️take care sis....Sy doakan smoga sis cpt sembuh❤️

Kna pegi klinik cek tu. Takut ada kencing kotor. Nanti doc bgi antibiotik

Tq