Belum tumbuh gigi

Hai mummies! Nak tanya ada sesiapa anaknya belum tumbuh gigi so apa yang mummy bagi untuk mengurangkan gatal gusi? Selain teether. Anak dah usia 9 bulan ofcourse teether tu dah tak jalan dah 🤣

Belum tumbuh gigi
2 Balas

ala comel ye gigi nak naik. boleh cuba bg aiskrim homemade atau biskut homemade. urut pelahan - lahan gusi anak dengan kain bersih yang dicelup dengan air sejuk dari chiller.

3y ago

Oh thnks mummy for sharing 🌸

bykkn finger food. buatkn aiskrim homemade. Buah bg yg sejuk.

3y ago

Tula bagi juga buah tapi takda la bagi yang letak dalam freeze sb letak bhgian bawah pun sejuk dah. Aiskrim tu nnti try. Tq 🌸