Baby tumbuh gigi

Baby saya 5bulan30hari esok dah 6bulan dan sekarang dalam fasa tumbuh gigi dah nmpak bayang gigi normal ke bby tknk mnum susu?? Asyik buat bunyi jeluak je bagi gigit teether dgn hisap pacifier nak pulak tpi mnum susu tknk#ingintahu #seriusnanya #firstmom

2 Balas

baby gatal gusi awak. sbb tu dia gigit teather dgn hisap pacifier. baby tak selesa. boleh cuba sejuk kn susu. kemudian bg baby minum. ataupon jadi susu ebm/fm awak sbgai aiscream. kemudian bg baby hisap. boleh sejuk kn napkin bersih kemudian bg baby hisap☺️

12mo ago

mula2 xnk sbb baru nk kenal rasa sejuk. hee. alo sian baby. semoga baby cpt2 tumbuh gg okay🌻❤️

anak sye 4 bln pn kdg mcm tu.. kdg2 ble dye leka hisap pacifier, sye cabut ganti ngn btol susu.. hbes jgak dye mnum..

12mo ago

oh bby sy dh timbul dn dh tnya dktr ..dia kata bby yg tngh tmbuh gigi mmg kurang nafsu menysu/makan huhu..