barang keperluan first born ?

Hai mummies, mind to share apa agaknya barang2 keperluan utama yg wajib ada untuk baby. No experience. Hehe.. Thanks in advance ?

1 Balas

pumps, baju bby, bedung, towel, mitten pkai kalau kuku panjang if xnk pkaikn pun boleh ptong kuku bg pendek. biar jari dia teroka. wet tissus xperlu sngt tp klw travel perlu. sbb wet tissue not good kalau guna make sure ad botol spray. losyen xperlu sabun pun awal2 ni xdigalakkn sngt. sabun basuh bju kalau boleh asingkn takut kulit sensitif.