Bila mommy dapat UPT positive?

Hai mummies. Jom share bila korang dapat positive UPT? Before due period atau lepas dah delay period? Ada tak yang dah delay seminggu pun masih negative, tapi pregnant 😍

32 Balas

after 3 hari period delay.. tu pun husband tegur abg rasa bulan ni awak belum period lg😅😅.. tu yg check skali double line.. dh 5 minggu

saya check before due period. dan period saya pun tak menentu.. bila ya saya kena pergi jumpa doktor untuk sahkan saya pregnant?

5hari delay period. Alhamdulillah bila check upt positive, pegi scan baby masa tu baru 4mgu 4hari...nampak kantung dah☺️

3y ago

happy kan masa nampak kantung tu..... hihi

sya guna selepas brsama suami 1 mnggu blum ada lagi yg hari ke 9 sya cuba baru dapat 2 line , sekarang sya da 13 mnggu

20days late. Husband suh check sbb dia kata bukan dh due ke 😅 tros naik double line terang tanpa keraguan 😂

2hri miss priod check double line terang.. 1weeks sblm trikh priod.. Try2 check sb trsa xsdp bdn.. Tp smar2

selepas sebulan lebih gugur period tak datang2 terus hati rasa nak check alhamdulillah sekarang dah 20w3d

saya dah sebulan period tak datang baru dapat result positive 😂 sebelom tu check ashik negatif je

delay period...saya dpt tau dah 3 bln..tu pon ada yg tegur sbb nampak len..period x regular

2 minggu delay period baru tergerak hati nak check. Selepas check naik double line terang.