Bila mommy dapat UPT positive?

Hai mummies. Jom share bila korang dapat positive UPT? Before due period atau lepas dah delay period? Ada tak yang dah delay seminggu pun masih negative, tapi pregnant 😍

32 Balas

tunggu sebulan jugak bakpe tak dtg period lps sebulan tu chek upt rupanya positif 🥰

Saya tunggu sebulan sebab baru lepas keguguran jugak..alhamdulillah 24minggu dah..

delay seminggu cek upt negatif , cek balik hari ke 14 baru positif 😇

2 hari lewat period. Check terus guna clearblue digital. Sebab tepat.

delay prioud terus cek... alhamdulillah upt pekat memerah ...

3 hari sblum due period.. tp weak positive..

5hari b4 period.. dah naik double line

after delay seminggu lebih..

seminggu delay period 🤭

1 hari lepas delay period