Lendir darah

Hai mum saya nk mintak kongsi pengalaman sikit saya ade turun lendir yg seperti darah period tpi tak jelas sgt merah nya cuma light² je dari malam tadi hingga petang ni setiap kali buang air kecik .. boleh tahu sma ade itu tanda gugur atau perkara biasa tpi perut memang memulas tk kuat sgt sama mcm sengugut atau disebabkan terlalu aktif sgt smlm saya dok panjat batu tepi pantai pergi shopping kiranya seharian dalam kereta ..mintak bantuan ye

3 Balas

xnormal sis , saya pernah alami mula2 bleeding spot kecik je tiba rasa mcm sengugut lpstu g klinik da xsempat nk selamat, sbb sy g klinik 3 hari lps ada spotting kecik

6mo ago

Sma seperti sy sbb dr kata takut kandungan x mnjadi dh rasa nk menangis, dr minx tunggu 2-3 minggu klo masih blm ada dr akn buat tvs scan sekiranya masih x kelihatan dia akan cuci,sedih sgt

Any spotting or bleeding is not normal ya. Pergi klinik dengan segera.

6mo ago

Inform yang awak pregnant dan ada spotting/bleeding.

Xnormal.. sila ke klinik utk scan

6mo ago

baik tq sis