Normal ke untuk 1st trimester?

Hai morningg, saya nak tanya. Normal ke kalau 2-3 hari ni saya tak de morning sickness. Tak de mual mual, tak de muntah muntah, tak sakit belakang sangat. Normal ke rasa mcm tu? 😅

1 Balas

Saya pun takde morning sickness masa 1st trim. Masuk 2nd trim ada then stop kejap hujung 3rd trim ada balik 😊

3y ago

Ya Allah terima kasih banyak banyak 😭 saya risauu sebab selalunya setiap hari ada morningg sickness, 2-3 harini je 🤣