Bersalin di HTAR

Hai mommy's smua.. Nak tnye ade ke yg kt sini baru lps bersalin di hospital HTAR Klang?? Boleh kongsi pengalaman besalin time pandemic ni.. Tq😉 #pregnancy

1 Balas

adik besalin sana czer... mmg suami xbole masuk wad.. adik xjumpa suami dekat 5 hri .. jumpa baby pun hnyaa untuk azan kan lepas 2 klua... wlupun suami dia staff sana tp ttp xdibenarkan msuk... mmg ketat sgtt ... bgi mkanan pun dri guard.. tp jgn risau sbb semua nurse sgt mmbantu dri start adik sy masuk smpai klua semua nurse baik2 tlg dia even pegi toilet pun❤️