baby aktif malam

hai momy2 sekalian normal kaa kalau baby asyik tendang time tgh malam berulang kali , kdg2 tuu rasa cm menekan kt punding kencing .

1 Balas

Normal sis..kebanyakan bayi akn aktif sblah mlm dan wktu subuh...bdasarkn pmbacaan sy, ada hikmahnya baby aktif sebelah mlm smpai ibu2 x dpt tdur n x selesa..sbb nnti bayi lahir, ada baby jenis bangun tgah mlm smpai ke subuh, kiranya tendangan dia tu satu praktis utk persediaan mommies berjaga wktu mlm..

5y ago

betoi tuu smpai kesubuh kalau siang dy kurang sikit. mungkin dy tido kot hehe