menanti gelombang cinta

hai momy2, due date sy dh smkin mghampiri 12/5 tpy still blom ada tanda2 lgi. minggu depan dh kena serah diri. hmm doakan sy momy dpermudahkan sgla urusan. Rasa berdebar2 excited takut smua ada.

2 Balas

due date kita sama la sis. tpi lom ada tanda2 lagi. .baby je kdng2 mengeras tpi xsakit, tanda darah kluar pon blom lagi..skrg tgh practice buat senaman kupu2, jlan2 kwasan umah. .bleh tahu kenpa sis kena serah diri minggu dpan.

1y ago

ha.a keras 1 perut. .mcm baby mngeliat mcm tu..smlm kerap mengeras. tpi bgun pagi, baby dah kurang dah mngeras..skli2 skla je.xkerap

mg dpmudahkan segalanya amiin