Assalamualaikum mommy

Hai momy .. susu apa yg momy pakai untuk baby newborn ya . Anak sy bru 2 hari hari ni .. bole bgtau tau susu apa bagus untuk kurangkan kuning btw sy kekurangan sgt sgt sgt susu badan

4 Balas

Sy pon sgt3 kurang susu badan.. sy guna susu soy dugro.. takat ni tu je yang mampu n harga berpatutab.. bg susu soya dulu.. lps 2-3 bulan baru sy try susu lembu..

susu kambing karihome..tp mahal sikit..kalau susu lain pon okay rasanya..as long asbdy kencing berak..kuning akan turun nti

Susu dutch baby pn ok juga murah. Ank kuning x sampai dua minggu dh hilang kuning. Janji dia berak kncing .

anak sy minum lactogen, 5 hari dah turun kuning.