Susu formula for newborn baby

Hi boleh sharekan susu apa yang bagus untuk newborn baby? Anak first, rsau susu badan tak kluar sgt

2 Balas

hai awk. to be honest susu fm ni kena try and error..nobody can recommend it. klu bby A sesuai, xsemestinya bby B sesuai. susu bdn is naturally produce during 2nd trimester lg..cuma dia tak keluar lg sbb hormon pregnancy tgh tinggi. once dh bersalin, automatik susu bdn blh release..cuma nya awk kena belajar dan jgn give up. blh cari teknik2 dan tips penyusuan slps bersalin..jgn malu nk tanya misi.

sy bg enfalac a+dri nb smpai 2y