nk muntah tp xkeluar pun

Hai momy pernah tak rasa nk muntah tapiii masa nk muntah tu xkeluar pun . Yang keluar pun angin jela .. em xslesa rsanya ?

37 Balas

Skrg sy pon alami menda yg sma.. Mkn je rsa nk muntah.. Nk telan airliur pon nk muntah.. Last2 muntah btul2..tp xtau la pregnant ke x. .

5y ago

Smlm g klinik.. -ve.. Tp doktor bg ubt lawas kencing..sbb sy kata 3-4hri ni kerap kencing maybe byk minum air.. Sy plak kluar darah lpas seminggu period.. Dia suh cjeck jugak uot.. Sbb tu dia ckp kencing kotor kot