Selesema semasa mengandung

Hai momy , ada suggestion tak utk saya .. saya selesema sampai tersumbat hidung .. demam on off pulak .. bila nk hembus hinggis tu kdg sampai ke ari ari pedih .. malam bila tersumbat sampai ke dada tk selesa .. ermm saya first time kena mcm nie nk mkn penadol tak berani , ada yg ckp tk boleh mkn .. momy yg ada pengalaman boleh share tak apa yg korang buat bila mcm nie 😞#firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Panadol 500mg blh mkn tp jgn lebih dose. Ubt selsema utk pregnant pun ada tp kena jumpa dktr dlu.