Benjolan pd payu dara

Hai moms semua.. nak tya pendapat, sy ada benjolan pd payu dara , ptg smalam baru prasan rs sakit bila sentuh. sy risau tkut2 tu tumor?. adakah ada kaitan dgn sy blum dtg period dr lepas bby lahir, skrg bby dh 7bln atau pengambilan pil perancang?

1 Balas

Maaf puan, saya pun kurang pasti tentang ni. Mungkin puan boleh tanya nurse / doktor masa check up baby nanti. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye. Aamiin?? #TAPsupermoms