sakit pada payu dara

Maaf ye... Sy pertama kali mengandung... Skrg baru 25 weeks 4 days... Sakit pada bahagian payu dara dibahagian kanan macam kena cucuk jarum tu memang perkara biasa semasa mengandung ke... Sbb payu dara bahagian kanan sy nie bengkak n rasa macam kena cucuk jarum je... Sakit rasanya... ??

2 Balas

Breast tengah mengembang untuk hasilkan susu tu. Normal breast jadi sensitif time pregnant ☺️

normal tu sis.. breast tgh nk menhasilkn susu... ade stgh tu.. nk pgang pon sakit..😅