Air ketuban pecah 18 minggu 4 hari

Hai moms,,just nak share,,sy bru je pecah air ketuban,,dn jntung anak masih ad cuma ruang dia untuk bergerak semakin sempit sebab air ktuban dh xde..doakan anak sy mmpu bertahan ddlam rahim sy smpai 24weeks,,incase tetiba demam,,doktr akn induce ubat untk prcepatkn proses lahir bby sb tkut jngkitan kuman..skrg sy dh 5hari dekat wad😢

4 Balas

semoga dipermudahkan segala urusan sis dan baby selamat.. sis kuat ok

10mo ago

aminn insyaallahh terima kasih

aamiin.. semoga dipermudahkan mommy aamiinnnn...

semangat sis smoga bersalin dgn selamat Aamiin

allahu semoga dipermudah urusan