Braxton hicks atau bukan

Hai moms mau tnya bha sy 37w 4d terasa mual muntah mcm morning sickness, Tiada jgk kluar air ka tanda2 mw mlahirkn ka tpi perut memulas dritdi ptg lg smpai mlm lpastu bhagian bwah perut btul2 terasa ngilu kebwah kpalanya adakah tu tanda melahirkn atau hnya braxton hicks ... mohon pendapat moms yg ad pngalaman serupa sy.. tq

1 Balas

Kalau masih blh tahan @ tiada turun tanda @ sakitnya xkerap setiap 10/15mnt mgkin braxton hicks .. tp kalau sudah saket sgt smpai xboleh tahan @ turun tanda @ sakitnya kerap setiap 10/15mnt better trus ke hsptl je ..