Induce serah diri

Hai moms.. Jika Esok due kita and harini serah diri bila ya doktor Akan masuk kan induce? Harini atau Esok masa due kita? Saya first mom and harini dh serah diri..

2 Balas

depends dekat badan awak. kalau harini serah diri, dah ada bukaan 2cm ke atas selalunya diorang akan masukkan ubat terus. kalau masih 1cm esuk pagi tu baru diorang masuk ubat.

Masa due baru induce. Hari serah diri mereka akn check dulu keadaan kndungan.