Bunyi krok krok

Hai moms . Bayi saya usia 2 bulan. Akhir2 ni dia ada bunyi macam hingus dalam hidung , ada masa kuat ada masa slow . bila saya tengok takda pun hingus meleleh ke , bila dia bersin pun takda apa yg keluar . Saya cuba sedut pun takda apa . Saya google banyak yg cakap normal . tp saya risau . Ada tak moms dekat sini pengalaman macam saya ?

1 Balas

Normal sis . Kalau sedut takda apa , takda ragam tunjuk dia sakit . InsyaaAllah takda apa . Baby dah pandai buat bunyi , nanti akan lebih jelas bunyi dia . Kalau sis pantau dlm apps ni akan ada perkembangan baby mcm mana . Baby saya pun sekarang dah agak jelas nak masuk 3 bulan ni . Dia ketawa atau nak mengagah , bersuara lagi la . Enjoy moments ni 🥰