senak perut tapi tahi ok

Hai mommy..sy nk tnya..bayi sy brusia 50ari..dan sy kekurang susu bdn..jadi sy bgi dia FM..first sy cuba NAN..tahi ok tapi dia mcm senak bila nk poopoo tapi tahi ok..sy tukar ke S26 gold..masalah yg sama..tapi nmpak dia kurang sikit senak 2 n najis tetap ok..seminggu sekotak (rm78) sebulan rm300++ dengan ekonomi skrg, sy terpaksa tukar ke dupro..bila tukar ke dupro, pon sama...senak n tahi ok... Pendapat mommy semua, susu apa yg bagus utk dia ye? Sbb masalah dia mcm selalu senak perut, najis ok, perut xkembong...(ayah dia pon stiap kali nk membuang memang memusing laa atas katil sbb senak perut punya pasal) ke anak sy ikot ayah dia?? Senak perut bila nk poopoo??? Sorry kalaw ayat pening sikit.. First baby..xberapa tahu sangat..tq mommy

1 Balas

Bagi susu badan je sis. Sbnrnya susu tak kurang. Selagi baby kencing berak maksudnya dia kenyang 😅 rugi bagi fm sis. Panggil bidan datang urut susu supaya susu lancar balik. Join group Happy Breastfeeding Malaysia utk ilmu2 penyusuan dalam tu