angin pedih hulu hati

Hai mommys semua..sy hamil 14 minggu skrg.mslh angin dan pedih hulu hati memang teruk.. sehingga kn muntah2..selera mkn pun kurang.. sy memang ad gastrik sebelum kahwin lg..kalau muntah teruk sampai keluar kuning pahit tu..jd mcm mna sy nk buat nk atasi mslh ni?sy takut kalau ambil ubt angin yg putih susu berpanjangan tu ad effect ke baby.. betul ke ?

1 Balas

Pergi jumpa doktor sis. Nanti doktor akan bg ubat yg sesuai utk org pregnant