baby jarang berak

hai mommys semua..nak tanya sikit..bby sy jarang berak..last dia berak 2 hr lps..smlm dan hari ni xde berak..bby minum susu bdn dan susu formula..susu formula pun da bungkusan ke 4 dia minum.tgk pada perangai dia,dia aktif..nak menyusu nak bermain,boleh ketawa dan ada kentut..mmg normal ke baby jarang berak?umur baby 1 bln 26 hari..

2 Balas

Anak sy pun sma sis dah 4hari x berak susu badan campur formula jga.. baby baru 2bulan lbih risau jga dah 3kali tukar susu