Bayi jarang berak

Baby sya dah 4 bulan setengah...skrg dia jarang berak...sblum nie berak setiap hari...bila nk msuk 4 bulan dia start jarang berak...dia berak 3 ke 4 hari skali...baby fully breastfeeding...normal ke jarang berak...

2 Balas

jika baby fully breastfeeding ia adalah normal. max baby boleh tak berak 14hari. selagi baby aktif, perut baby okay xde kembung, baby byk kentut, baby kncing byk mean baby awak okay

12mo ago

owh normal lah tu..

jika fully breastfeed ia adalah normL..sbb susu bdn bby senang hadam jd bila umur dah start 4 bulan ank puan tak kerap sgt berak mcm mula2 lahir dlu .. mg dpmudahkan segalanya amiin

6mo ago

Anak saya dua bulan, skrng berak dalam 1 atau dua kali jee.. sekali berak penuh pampers.. fully bf normal jugak ke??