First baby

Hai mommys semua , saya nak bertanya ada tak tips untuk badan kekal cergas sepanjang mengandung ? Nak masuk 20 week , minum susu cirit birit terus badan jadi lemah , sakit sakit badan , kerap nk terkencing .. Mohon mommy bantu serba sedikit pendapat 🙏🏻#ingintahu #pleasehelp

2 Balas

susu kena try and error awak . Takut perut awak jenis sensitif. Saya pun 20 weeks tak cergas langsung, nak paksa diri tak boleh juga. Buat takat yang mampu and enjoy your pregnancy time je mommy. Tips saya sakit badan, mungkin badan berangin minta husb urutkan & second normal kerap nak terkencing jangan tahan tahan ,takut jadi effect.

5mo ago

Ohh yeke sis ? Kadang tahan tahan juga sebab lesu je badan baru baring dah nak terkencing balik 🤣terima kasih sis ..

kalau kerap kencing tu mmg biasa...