pil obimin

Hai mommys. . . Nak tanya sikit, lepas makan obimin tu, sya mkan buah oren untuk ilangkan sikit rsa ubat tu,sbab takut muntah...? Agak2 ubat tu berkesan tak yea?

4 Balas

Nurse memang sarankan makan dgn buah2 atau jus buah bgi hilangkan loya. sy ambk maltofer sbb rasa coklat n xkan loyakan kita

Ok sis... Oren Ada Vitamin c... Yg saya tahu khasiat ubat ilang klu kita minum teh atau kopi atau nescafe dgn ubat...

5y ago

Hehe.. Alhamdulillah la klau bleh.. Rsa was2 jugak telan ubat pastu mkan buah..😅 hrap2 berkesan..

It is ok. I think hahaha I sometimes eat fruits after taking vitamins :p

5y ago

Yeke? Thank u..😊

Berkesan heheh lagi bagus dan lagi cepat berkerja