20 mngu da boleh npk gender?

hai mommy...nk tny 20 mgu da blh npk gender bby x?

87 Balas

sya sdh masuk 20 minggu tapi blom rasa lagi pergerakan bayi..normal kh😓..risau sangt...or maybe sbb sya berbadan besar

2y ago

alhamdulillah dah rasa dah gerakan baby tu" ckup kuat lah tendangan dia

Kalau ikutkan, dah boleh check gender weeks 20. Tapi ikut rezeki juga, kadang2 baby dlm posisi yg sorok gender dia

3y ago

Sy hrtu 19week npk daa.. Jelas sgt npk

Sy 14 minggu dah nampak🥰 kena tgk atas baby jgk… dia nk tunjuk ke tak😂…. Lg satu.. ada clinic mesin yg okay.. clear.. ada clinic mesin klabu asap😅….

dah bole tau If baby bagi kerjsama..Sy pun baru ja lps scan biasa sekali baby bgi Tunjuk bebird dia ..tak payah daa scan jantina lain kali 😂😂😂

hehe boleh dah . kalau baby shy shy , tak tunjuk laa . macam baby saya , terkangkang nah lagi nyata nak tunjuk dia anak jate ko anak tino hihihi

kalau bby bg kerjasama, dah boleh nampak sis 😊

Baru je p scan, makan aiskrim, minum air tapi dia nyorok takmau tunjuk jugak 😂 Puas pujuk dah. Hehehe. Tunggu lagi 2 minggu nak repeat

Sy bru check gender smlm 20weeks, xnmpk sgt gendernye boy atau girl.. next month repeat blik check n nk terus buad details scan

sy nk tnya tampal gigi boleh ke 20mnggu 5hari

3y ago

boleh,sy pun bru tampal gigi hari ni 24 Sept (20weeks)..

br ni scan kt kk 20 wks keadaan bby elok terkangkang tp doc plk x sure jantina nmpk blur je .. die kt scan lg 28 wks nnti 😅