gerakan baby

hai mommy..esok dah 18w tp takde rasa sebarang gerakan baby.. 1st baby . memang lambat ke atau saya yang tak dpt bezakan...

22 Balas

ad yang cepat n ad yang lambat...sy pn first BBY.. masa 22w baru start gerak..tapi gerak2 manja ja..mcm ad kupu2 dlm perut...rasa aneh tapi mostly sangat bahagia...😊😊😊.. now dah 25w.. gerakkan Makin agresif...kadang nk tdo mlm kemain aktif sampai kna usap perut cakap dgn BBY...mama nk tdo ni😆😆😆

5y ago

hahaha .. comelnya lahai