Masuk wad 9/2/24

Hai mommy….due date saya 24/2/24 tpi terpksa beranak awai..9/2/24 ni dh kena msuk wad terpkaa brsalin 38week…tkutnya org ckp bersalin induce ni sakit…sapa ada pengalaman kt sini…Cercitaa skit🤭

8 Balas

Due date kita sama.. Tp sy 36w6d bukaan 1cm.. 37w 1d bukaan 2cm Xde progress doc bg balik. Smpai harini msih xde rasa sakit contraction..bby blum nk kluar lg..anak ke 3.tp jarak 9tahun dgn anak ke2. Bukaan lambat dan dinding rahim tebal doktor ckp..

2mo ago

Gdm on insulin