Angin pasang@hernia

Hai mommy..bby boy sya da 1bln lbih kena angin psang,dah puas brubat tpi tak ada apa2 prubahan..dktor syak hernia dan prlu operate..siapa2 mommy atau knalan yg ada pngalaman baby@anak buat operate??..sya ragu2 dgn operate..tlur bby boy say dah bsr sebelah knan tpi tak ngis,meragam ,muntah..mnyusu pun mcm biasa,brt pun naik..minta share ya mommy..sya rsau sgt😫 utk operate bby sya

1 Balas

aslm..anak saya pernah kena angin pasang sis...kena operate jugak...Alhamdulillah sps operate ok dah...

3y ago

tq mommy,ank mommy umur brapa msa tu kena operate,kena than wad brapa hri?..sya & suami pun dah bincang utk bwa bby operate ja..ksian bby kena biar lma2 ada angin psg..