jahitan terbuka

Hai mommy"ad x siapa² yg brpengalaman jahitan trbuka.sya pntang bru 10hri..tpi jhitan trbka msa pntang 5hri.apa ubat yg mommy pkai spya jhtan cpat smbh.

1 Balas

3jam sekali tukar pad, basuh bersih, lap kering, spray ubat kuning yg hosp bg tu je. kalau habis beli kat farmasi. jalan slow2 kepit2 kakinya. bru lg tu 10 hari. kalau sy tak prefr pakai ubat lain selain ubat kuning tu sbb lain org lain lukanya.. moga dipermudahkan urusan berpantang..