Jahitan terbukak

ade ke mommy² kt cni pnah alami..jhitan terbukak,tp luka dalam ok jer..luar jer terbukak..pntang dah 11 ari..

1 Balas

Kalau rasa was2 boleh bawa g hospital sis dpt nasihat dari yg pakar

5y ago

dah pegi dah td yunk.. doc ckp beh klu nk jhit,tp kena tetas balik luka yg dlam tu..pastu bru jhit smula.. tp dia xsarankan jhit blik,sbb luka dalam sy dah baik,cma luar jer tetas.. n doc ada bg satu ubat utk cantumkan blik isi luar tu..tgk lha dlm smgu ni cmner..