Jahitan terbuka

Assalamualaikum dan Hai,nk tnya ad x mommy yg ad pengalaman jhitan dia terbuka sikit, mcm saya 1jhitan tpi jdi merah? Ad suggestion ltk ubt ap x selain dri g hospital. Terima kasih

2 Balas

Waalaikumussalam.. Hai.. Sy masa bersalin hari tu jahitan terbukak sbb jahitan doktr tu nurse bagitau x berapa kemas.. Nurse suruh sy beli intrasite gel dekat farmasi.. Dalam rm25 mcm tu harga nya.. Apply dua kali sehari kat tempat luka tu.. Sebelum apply lap kering2. Cepat baik. Luka cantum macam biasa

saya pegi ke klinik lepas tu doctor bagi ubat minum & ubat cream sapu