girl or boy

Hai mommy²,sy mau tnya jak bah,... Klau scan klinik swasta and scan klinik kerajaan sma ke.... Sbb fisrt scan baby boy second scan baby boy jgk... Skrng dah 7 bulan mengandung... Tpu gerakan baby sy kurang aktif,... Klau ikut kan org² tua lah tgok bentuk perut btul ke... Sbb perut sy bulat kata org tua² ,klau bulat baby girl.... Tkut nnti tesalah beli barang baby ??...sis tnya jerr ekk, klau² ada yg pernah cam ni

2 Balas

Biasanya kalau scan di swasta lebih jelas dan boleh dipercayai. Tp utk selamat, sis beli la baju2 dan brg2 unisex. Hehe

klw dah 7 bulan boleh scan di swasta dah sis ,lagi nampak jelas & jimat tak perlu repeat dah lepas nampak jntina 😍