Due 7/11/2020

Hai Mommy2 , Tolong doakan saya bersalin sebelum due yee .. dah 39w tapi takda tanda pun . Perut mengeras , tapi on off , and sekarang cuma kerap membuang jee .. kalau tidur mengiring belah kanan , pinggul automatik sakit , maybe sbb baby dh besar and berat 👶🏻 #1stmommytobe #bantusharing #pregnancy

Due 7/11/2020
62 Balas

Sama due kita.. sy tnda pun takde lagi.. masih menunggu.. cepat la baby keluar.. semoga dipermudahkan urusan kita.. amin..

4y ago

org ckp bykkan berjalan. tp hari hari dah jln , still tk kuar tanda😅. siap naik treadmill..doakan ..takut overdueee

sama dgn sy due , xde tnda n perut mengeras on off jgk .. moga kita sma² brsalin sebelum due ..

Sy due 11.11 . Bby pn mngeras je.. tpi x kerap.. hrp nye bby cpt kluar jugak la. Semoga segalanya dipermudahkan

Terima kasih semua yang mendoakan , semoga Allah permudahkan semua urusan kita semua .. Aminn2 ya Rabb 🤲🏻😘

saya doakan semoga urusan sis dipermudahkan utk bersalin dan smga baby keluar dgan slmat dan tepat masanyaa. amin

saya pun due 7/11 😅 ..tapi mmg tkda tanda tanda langsungggg...nk mintk doa supaya tkkena serah diri 😢

Sama kita sis mmg celah kangkang belah kanan sakit compare to sebelah kiri , semoga dipermudahkan ya sis

saya rasa yg bersalin 7hb ni smua baby mogok xmau kluaq kaaa..saya pun sama xdaq tanda apa lg 😂

4y ago

sama kita..7/11 due tp blm ada tnda..

saya due 18/11 pon takde tanda2 skrg ni.. Hehe tgh seronok duk dlm perut lagi ni 🤣

doakan saya dipermudahkan bersalin ..sy dh overdue 31/10 risau plak ..mcm² dh ikhtiar ni