Due 7/11/2020

Hai Mommy2 , Tolong doakan saya bersalin sebelum due yee .. dah 39w tapi takda tanda pun . Perut mengeras , tapi on off , and sekarang cuma kerap membuang jee .. kalau tidur mengiring belah kanan , pinggul automatik sakit , maybe sbb baby dh besar and berat 👶🏻 #1stmommytobe #bantusharing #pregnancy

Due 7/11/2020
62 Balas

saya due 15/11.. pun sama kalo tdo mengirin blah kiri pinggul sakit..tanda² pun xde lg

Saya due 2.11. Takde tanda pun. Masih kesana sini. Semoga dipermudahkan urusan 🥰

semoga akak dipermudahkan bersalin, and semoga baby and akak sihat and kuat. Aamiin

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

nanti siapa kat sini yang dah bersalin , update ye😉

sya pon sama Edd 7_11 tp lom ad tanda2 baby nak klua🥴☺️☺️

Doakan saya juga saya due 1/11 harini masih tiada tanda2 lagi

Semoga dipermudahkan urusan ibu bersalin nanti.. In shaa Allah..

Ckp dgn baby tu , InshaAllah dipermudahkan , doa byk2 okeyy

Moga bersalin dengan selamat & dpermudahkan segala urusan