dah boleh scann jantina ke?

hai mommy2.. sy dh pregnant 20 weeks.. dh boleh scan ke belum jantina baby? xsabar pulak..

8 Balas

saya scan 20 weeks ari tu tak nampak dia kepit kaki bila scan lagi 30 weeks PON x bagi tengok malu kot rasanya

3y ago

16 minggu dh dpt tgk sis..4 bulan..26 dh boleh sgt..22 mggu dh boleh buat detail scan utk cek kesemua bilangan jari...otak...hidung sumbing ke tidak..mmg details betul..33 mggu dh boleh buat scan utk 5D/4D... yg nmpk jelas muka dan vdeo gerak2 lagi..

boleh. saya details scan 20 weeks dah dapat tahu baby girl

2y ago

Scan berapa d ya seeloknya kalau 20w?

sy scan 16w dah nmpk dh pistol 🤭

saya 15week dah tahu gender

ye,boleh dah

boleh sis

blh dah

blh dh