Mee Goreng Pedass

Hai mommy2 smua.. Saya dh 19w preg.. Sya nak tnya boleh tk mkm mee Goreng pedas tu.. Teringin nak mkn😔tp tkut sbb sblum ni prnah gugur 2x.2017 n 2018.. @5w&9w..

2 Balas

Benda ni kena ikut org. Ada org bole mkn, ada org x bole. Apa2 jd nanti tanggung sendiri. Tp awak kan penah gugur. Better x payah mkn. Kena jaga elok2.

Apa2 kena try and error. Nak makan pedas boleh, cuma kadang2 takut pedih ulu hati dan cirit birit