6 weeks pregnant

Saya kan sejak pregnant ni nak makanan pedas je.. kalau masak lemak tu xpuas dimulut kalau tk ckup pedas, saya buat mee goreng pun nak pedas.. tpi saya risau kandungan baru 6 mggu ni.. setgh org ckp okay je stgh org ckp jgn mkn pedas2 sgt #firsttimemom

1 Balas

same la sis..sy pn lau mknn xpedas jd xda selera..tp sy kurgkn la ckit kpedasan tu ble msak..xpn lauk brkuah yg pdas tu kuah ltak ckit je buat rse2..hehe..

1y ago

Saya ngn suami kuat mkn pedas.. so baru ni buat masak lemak letak sikit je cili padi tpi suami dah jeling ckp ‘pedas ni’.. bile mkn saya xrasa pun pedas 🤭 jgn2 deria lidah saya dah bukan2 sejak pregnant ni