nama baby boy..

hai mommy2 semua..nak tnya pendapat..ada tak cadangan nama anak bermula huruf F..ada sapa2 boleh bgi cadangan..??

18 Balas

Fauzi Farhan Farid Faurizan Fauzina Fakrul Ferhan Fadzrol Fadzriq Faizal Fahmi Fahim Fareez Faiz Fadzil Firdaus Ni semua nama abang2, adik2, anak2 buah saya... Family saya semua nama pangkal F... Lain2... Fir Fikri Fizrul Fitri Fiz Fairuz Faiq

5y ago

fahmi nama suami..sbb tu na cari anak huruf F jugak..hehe...oke..tq sya try tgok..

Fayyadh, Farina, Firash, Fadilah, Farizah, Fauzi, Fauzan, Farhana, Fiona, Fahimi, Firdaus, Fatimah

Fauzan , Fahim , Fairuz , Fazril

Anak saya Muhammad Fateh Khushairi

Fathu, fathi, fateh, faris, fathil

Anak saya.. Fareeq Furqan

Fayyad, Faqeh, Faris, Fath..

Fadh, Faaz, fateh

Fawwaz

Fattah .