nak naikkan berat badan bayi

Hai mommy2 semua,baby saya dah 11 bulan tapi susah dia nak makan n mnum susu..berat bby sya pun xnaik byk,skrg baru 7.3kg..makan pun kuantiti yg sikit n mnum pun hanya 4@5 aun 3 ke 4 jam sekali..mcm2 dh ikut petua org2 tua tapi masih sama jgk..bby sy aktif nk bermain sja?

1 Balas

Are you or your husband petite? Don't look at the numbers on the scale. Every baby is different. As long as your baby is active and doing well, then he's fine and healthy. Don't worry too much 😉