Anggota badan gelap

Hai mommy² semua...ada x kat sini bilaa pregnant bdan jd gelap..means bukan satu badan cuma dekat celahan atau pelipat tu..leher ,ketiak,celah kangkang..ada x yg jadi gelap..saya awal² pregnant xdak pla jd gelap..tp bila masok trimester ke 3 nii..baru prasan yg ada part² gelap tu😪😂😂normal kaa..lpas beranak nanti hilang x🥵🥵#ingintahu #firstbaby

11 Balas

🙋🏻‍♀️ , celah ketiak jd itam . lps tue bulu cpt sgt tumbuh . cpt berpeluh . x selesa . 😂 .

2y ago

hahaha , btul tue . nasib baik masa hamil ni mmg serabai 😂 malas sgt nak bersiap apa semua . tp yg xtahan tue bau peluh sendiri , rasa nak sembur pewangi setiap minit . 😂😂 .