Confius

Hai mommy2 semua.. saya nak tanya. Normal ke kalau kita mengandung, kita ni sllu nau pelupa. Bkn sekali dua. ?

28 Balas

Saya pon sama . Jarang2 nak jd pelupa . Tapi sejak prgnent nii, kerap sgt lupaa .. 😅

Normal. Paling bahaya terlupa tutup api kat dapur. Mujur deria bau berfungsi baik, terbau hangit. 😅

5y ago

btol tu mmg bhaye . kdg bole lak bntai trlelap . lg la xingt dh msk air ke ap kt dapo .

Sy lupa mana satu btg nak tutup lampu kereta, sampai p pusing wiper n signal 😆 aduh

Yeah normal. Try baca artikel ini: https://my.theasianparent.com/pelupa-ketika-hamil

Sma sis..kadang2 tu kna tgur ngan suami hahaha pelupa sungguh 😂😂

Normal kot sis..sbb saya pon mcm tu msa pregnant hari tu😂

Normal kot sis, sbb sy pun kdg2 jadi pelupa.

Normal.. fikiran dh full dengn bagai2..

normal sis. saya pon tgh mengalaminya

Normal... Sy pon cam tu... 🙈